EGG BURGER
Potřebujeme:
- tmavou (celozrnnou) bulku
- tvrdý sýr (eidam/Madeland light, apod.)
- vejce
- cibulku, koření a zeleninu podle chuti (rajče, salát)
Tento recept je obyčejný, ale velmi jednoduchý, rychlý a chutný. Navíc je levný a zasytí Vás na delší dobu, než např. světlé pečivo, dá se použít jak ke snídani, dopolední svačině, tak i k obědu.
Bulku můžeme nechat chvilku rozpéct v mikrovlnné troubě se sýrem, na pánvičce na sucho osmahneme vejce (např. 2 celá vejce a 2 bílky, popř. jen samotné bílky), posolíme, naklademe do rozkrojené housky, můžeme posypat čerstvou pažitkou, přidáme list čerstvého salátu a rajče a můžeme se do toho pustit. :-) Dobrou chuť.
Náhledy fotografií ze složky RECEPTY